OE Wheels was het eerste bedrijf ter wereld dat hoogwaardige, originele vervangende Volkswagen Velgen produceerde. OE Wheels biedt originaliteit in op maat gemaakte fabricagediensten voor de Volkswagen Beetle, Volkswagen Eos, Volkswagen GTI, Volkswagen Jetta, Volkswagen Rabbit, VW Tiguan en vele andere Volkswagen-modellen wereldwijd. Original Equipment Manufacturer (OEM) wielen zijn ontworpen volgens veeleisende specificaties. OE Wheels biedt klanten de mogelijkheid om hun Volkswagen Velgen aan te passen met aftermarket-ontwerpen en hun bestaande wielen te vervangen door aangepaste, unieke ontwerpen. Volkswagen wordt erkend als een bedrijf dat ‘het heeft waar zijn geld is’. Volkswagen verkoopt wereldwijd meer voertuigen dan welke andere fabrikant dan ook. Volkswagen produceert meer auto’s van hoge kwaliteit dan enig ander merk. Het bedrijf produceert voertuigen volgens de hoogste professionele normen en biedt klanten een duurzaam product dat lang meegaat. Volkswagen heeft een uitstekende reputatie voor het bouwen van betrouwbare prestatievoertuigen.

Ontworpen voor perfectie

Volkswagen Velgen zijn ontworpen voor perfectie. Ze hebben nauwkeurig vervaardigde velgen met zwaar vernikkeld staal en zware remcomponenten. Klanten kunnen hun auto of vrachtwagen laten modificeren zonder bang te hoeven zijn het voertuig te beschadigen. Er zijn tal van wijzigingen die aan deze wielen kunnen worden uitgevoerd, waaronder: montage van lichtmetalen velgen, montage van chromen velgen, ombouw van niet-Volkswagen-wielen naar Volkswagen of ombouw van alle wielen naar Volkswagen. Deze aanpassingen zijn gedaan om de auto een betere uitstraling, een modernere uitstraling, verbeterde prestaties en een meer unieke uitstraling te geven. Volkswagen-wielen zijn er in twee varianten: aan de voorkant gemonteerde vergrendeling en aan de achterkant gemonteerde niet-vergrendeling. Deze Volkswagen Velgen verschillen voornamelijk in grootte en ontwerp.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen

Volkswagen Velgen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Klanten die het uiterlijk van hun auto volledig willen veranderen, zullen merken dat dit niet onmogelijk is. Men kan kiezen uit een verscheidenheid aan carrosseriekleuren, evenals verschillende texturen en afwerkingen zoals chroom, zwart, chroom plus chroom, satijnchroom plus zwart en metallic zilver plus zwart. De metallic afwerking geeft een luxe en elegante touch aan de auto.