Voordelen van een elektrische auto

Steeds meer mensen rijden hybride of zelfs helemaal elektrisch. Een elektrische auto kopen en rijden biedt u namelijk meerdere voordelen: 

  • Milieu: elektrische auto’s stoten vrijwel geen CO2 uit en leveren dus een grote bijdrage aan een beter milieu. 
  • Aangemoedigd vanuit overheid: vanuit de overheid wordt elektrisch rijden meer en meer gestimuleerd, door de bijdrage aan een schonere wereld. 
  • Het brede aanbod: het aanbod aan elektrische auto’s wordt elk jaar groter en diverser. Daarbij zorgen de fabrikanten ervoor dat deze auto’s steeds voordeliger worden in aanschaf. 
  • Thuis laden: het is mogelijk om thuis een laadpaal te (laten) installeren. Als je al een zonne-installatie hebt, kun je je elektrische auto hier ook op aansluiten om op te laden. Je kunt dus vanuit je luie stoel thuis je auto van energie voorzien.  

Een elektrische auto kopen wordt dus steeds laagdrempeliger en interessanter.

Voordelen van onze diensten 

Als u besluit een elektrische auto bij ons aan te schaffen, dan kunt u genieten van meerdere voordelen. Zo geven we u 14 dagen de tijd om proef te rijden. Zo heeft u uitgebreid de tijd om de auto te leren kennen en na te gaan of deze aansluit op uw wensen en verwachtingen. Als dit niet het geval blijkt, dan kunt u de auto retourneren en krijgt u uw geld terug. We bieden daarbij een zeer breed en divers aanbod aan nieuwe en tweedehands elektrische auto’s. Met onze handige zoekfunctie, tovert u binnen een mum van tijd een lijst van interessante auto’s op uw scherm. Wilt u een elektrische auto kopen, dan vindt u bij ons dus waar u naar op zoek bent. 

Onze service

Wij leveren de auto bij u thuis af, dus u hoeft niet stad en land af te reizen om uw aanwinst op te halen. Tot slot bieden wij standaard 180 dagen garantie op alle modellen. Mocht er onverhoopt wat gebeuren, dan zorgen wij voor de gewenste service.