Autowasstraat Apeldoorn

Een tijd geleden was ik op zoek naar een autowasstraat in Apeldoorn. Ik ben namelijk verhuisd en in mijn oude woonplaats had ik een hele fijne wasstraat waar ik altijd heen ging om mijn auto te wassen. Nu zocht ik dus weer een fijne wasstraat maar dan in mijn nieuwe woonplaats Apeldoorn. Ik was wel wat huiverig want ik hoorde al best veel verhalen over krassen in de lak en kapotte spiegels door de wasstraat. Daar heb ik nooit last van gehad en dat wilde ik graag zo houden.

Ervaringen met een autowasstraat in Apeldoorn

Auto wassen

Ik besloot eens rond te vragen bij collega’s, buren en kennissen wat hun ervaringen waren. En zo kwam ik terecht bij Winstons Wasstraat. Deze wasstraat staat erg goed aangeschreven. De kwaliteit is goed en er zijn geen gevallen bekend van beschadigingen door de wasstraat. Zij maken namelijk gebruik van een geavanceerde roll over wasstraat die bovendien ook handmatig in te stellen is. De wasstraat wordt goed onderhouden en dat merk je. Doordat ze gebruik maken van en roll over concept, is de autowasstraat in Apeldoorn geschikt voor voertuigen tot 2,70 meter. Je kunt er dus niet alleen met je personenauto in maar je kunt ook je bestelbus, camper, aanhanger of caravan hier laten wassen. Dat vond ik ook erg prettig want nu was ik mijn caravan nog handmatig maar een wasstraat is dan zeker zo handig.

Ik heb de autowasstraat in Apeldoorn inmiddels een aantal keer gebruikt en ik ben zeer tevreden. Het resultaat is goed, de auto is echt goed schoon. Geen beschadigingen en ook voor een goede prijs. Wil jij ook je auto laten wassen in Apeldoorn? Dan kan ik je Winstons Wasstraat van harte aanbevelen. Op de website vind je alle tarieven maar je kunt ook altijd even contact opnemen.