Een auto online kopen houdt altijd een risico in. Wanneer je een online een auto koopt via Bynco worden die risico’s tot een absoluut minimum beperkt. Bynco staat voor “buy your next car online’. Op de site van Bynco vind je een groot aantal occasions van diverse merken. Al deze auto’s zijn afkomstig van particulieren, geselecteerde merkdealers, leasemaatschappijen of universele autobedrijven. Bovendien worden alle auto’s afgeleverd met een onderhoudsbeurt, minimaal een half jaar APK en de garantie dat, wanneer er binnen 180 dagen na aankoop, iets met de auto aan de hand is, dit wordt opgelost door Bynco. Zeg nou zelf, deze garanties krijg je zeker niet wanneer je online een auto koopt via marktplaats.

Auto verkopen via Bynco

Auto verkopen particulier is ook een van de vele diensten die Bynco zijn klanten biedt. Simpel door het ingeven van je kenteken krijg je een gratis waarde indicatie van de auto die je wil verkopen. Wanneer je wil doorgaan om je auto te verkopen via Bynco wordt deze vervolgens door een onafhankelijke expert geïnspecteerd. Dit is niet gratis maar je hebt daarna wel een inspectierapport in je handen waarmee je veel kans hebt om je auto tegen een hogere prijs te verkopen. Mensen kopen immers sneller een rijklare auto. Auto verkopen particulier van Bynco zorgt daarnaast dat er goede foto’s en professionele advertenties geplaatst worden. Bovendien kunnen potentiële kopers bij Bynco terecht voor hun vragen. Dat neemt jou veel werk uit handen.

Auto verkocht

Wanneer je auto verkopen particulier geslaagd is wordt er via Bynco een afspraak gemaakt voor de verkoop. Dat kan bij jou thuis of op één van de 750 kenteken loketten in Nederland. De administratieve afhandeling regel je vervolgens zelf met de verkoper. Op deze manier wordt een auto verkopen particulier een stuk simpeler