Bij mister agri vind je allerlei onderdelen voor voertuigen en trekker onderdelen die je nodig hebt om de je uitrusting optimaal te laten werken. Mister agri is de tractor onderdelen shop.

Als online tractor shop zorgen zij ervoor dat je in al je agri behoefte wordt verzorgt door het leveren van de juiste apparatuur en onderdelen voor je agrarische toepassingen. Voordat het echte werk kan beginnen moet het voertuig draaiend en klaar zijn.  Er is een ruim assortiment in de webshop te vinden. Zoals hydraulische topstang tractor, hydraulische cilinders of koppeldelen. Wanneer je  tuinbouw-, veehouderij of werkplaats onderdelen nodig hebt dan bij je hiervoor bij Mister agri ook aan het juiste adres. 

Tractor brengt geen vermogen meer over naar een werktuig

Wanneer blijkt dat je aftakas aan vervanging toe is en je wilt een nieuwe aanschaffen die dien je zeker te zijn over het type dat je wilt vervangen. Er zijn namelijk verschillende assen op de markt. Je juiste afmeting is van groot belang net zoals de afmeting van de aansluiting op de tractor. Je vindt bij mister agri aftakassen in veel verschillende variaties zoals een aftakas minitractor, aftakas met slipkoppeling of een met een verloopstuk. 

Fijn zitten op je trekkerstoel

Wanneer je als boer veel op een tractor zit weet je dat je veel schokken en trillingen te verduren krijgt als je over ruw terrein rijd. Dit is niet altijd fijn voor je lichaam en vooral niet als je lange dagen moet maken. Het is daarom fijn als je een goede trekkerstoel hebt die dit an verhelpen. De meeste trekkerstoelen bij mister agri zijn universeel en passen op elk type tractor.  In het assortiment vind je goedkope trekkerstoelen zoals bijvoorbeeld ongeveerde stoelen. Dit is de meest simpele variant. Wanneer je lange dagen maakt dan is een luchtgeveerde stoel een echte aanrader. Deze zorgt voor een ultiem zitcomfort. Je kan kiezen voor een rugleuning en armsteunen. En er is keus uit stoffen of pvc bekleding