Nieuwe wagen

Amerikaanse auto’s

Al sinds ik een kleine jongen was, heb ik enorm veel respect voor Amerikaanse wagens. Het zijn vaak enorm krachtige auto’s die er ook nog eens stijlvol en krachtig uitzien. Ik had al snel mijn zinnen gezet op een Ford F-150 Raptor en ik was dan ook erg blij toen ik zag dat Bos Supercars er nog op voorraad had. Ik nam meteen contact op en de hulpvaardige man aan de lijn kon me meteen alle specificaties opsommen. Het klonk allemaal erg interessant en dus heb ik me snel een proefrit geboekt.

Indrukwekkend

Vanaf de eerste seconde dat ik achter het stuur kroop van de Ford F-150 Raptor, was ik verkocht. Het ronkende geluid van de motor, het stuur dat stevig aanvoelt, de klassieke schakelaar, het voelde allemaal erg goed aan. Ik ben dan ook al snel overgegaan tot de aankoop en heb het me nog geen seconde beklaagd. Ook mijn vrouw is er helemaal wild van. Ik heb altijd al kleinere auto’s gehad en het was dus wel even wennen om te parkeren, maar dat heb ik inmiddels onder de knie. Ik kies voluit voor de Ford F-150 Raptor, er is voor mij geen weg terug meer.