Niks te doen op een zondagmiddag? Huur een elektrische chopper bij e-chopperhuren.nl en trek er heerlijk op uit in de natuur. je kan in de bossen met de chopper rijden omdat deze elektrisch is, niet alleen milieuvriendelijk maar je hoort de scooter ook niet als je door de bossen ermee rijdt. Met de chopper die lekker stoer is rijd je terwijl je de wind langs je hoofd voelt razen. Terwijl je luistert naar je favoriete muziek tijdens de rit.

E chopper

Kies je eigen route die je wilt rijden

Je bent er helemaal vrij in om te kiezen welke route je wilt rijden, omdat er op de chopper een houder zit voor je telefoon kies je simpel je eigen route.  Maar wil je zeker weten dat je geen enkele mooie bezienswaardigheid vergeet, of over de mooiste wegen en paden wilt rijden dan kies je de aanbevolen route. Je kunt uit verschillende regio’s kiezen, of verkies je een complete route waar ook aan de inwendige mens is gedacht? Na afloop kun je dan tevens genieten van een bierarrangement, hierbij kies je uit drie bieren.

stoere e chopper

Rondom de verhuurlocaties een route rijden

De locaties waar je e-chopperhuren.nl vind zijn strategisch uitgezocht in limburg en brabant. Iedere locatie heeft prima uitvalswegen naar schitterende natuur of mooie landelijke wegen die beginnen in de stad. Tijdens een route van drie uur kom je de mooiste plaatsen tegen. Op de route rijd je ook langs de lekkerste eettentjes waar je kunt genieten op het terras om even bij te komen en het vervolg van de rit te bespreken.