Tijdelijk een container nodig? De mensen van Gebr Vermeer Transport zijn er voor je. Ze hebben een grote collectie aan containers die ze verhuren aan particulieren en bedrijven. Als jij in de bouw zit en je bedrijf een project heeft waarin de materialen niet nat mogen worden en je ze niet in het gebouw zelf kan opslaan, dan is een containerverhuur de oplossing. Een container is bestendig tegen alles wat op hem afkomt en tegelijkertijd is het erg ruim en past er veel in. Na de huurperiode komen ze de container gewoon weer ophalen en hoef je het niet te brengen.

containerverhuur

De website

Als je voor het eerst op de website van Gebr Vermeer Transport komt kan je meteen zien dat het een professioneel bedrijf is die aan containerverhuur doet. Dit wordt ook bevestigd door de informatie die er gegeven wordt. Ze hebben al hun diensten op een rijtje staan met informatie erbij wat de dienst precies inhoudt en wat er allemaal mogelijk is. Verder hebben ze ook op de website staan hoe ze zijn begonnen en hoe ze door de jaren heen en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn. Zo kan je ook zien dat het bedrijf al 30 jaar bestaat en ze uit de liefde voor transport begonnen zijn.

containerverhuur

Projecten

Ze hebben op de website ook allerlei projecten staan die ze al gedaan hebben. Deze projecten laten zien wat voor uitdagingen ze allemaal al zijn aangegaan en dat ze dus niet bang zijn voor een uitdaging.